Επίσημα ανέλαβε την Ομόνοια στις 6 Ιουνίου 2019 και μέχρι σήμερα πορεύεται με επιτυχία στον πάγκο της ομάδας ο Χένινγκ Μπεργκ.
Σε καμιά περίπτωση η 4άρα από την Καραμπάχ στο ΓΣΠ δεν διαγράφει την επιτυχημένη πορεία του Νορβηγού στο τιμόνι των «πρασίνων» αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια βαριά ήττα.
Είναι η πρώτη φορά με τον Μπεργκ προπονητή που η Ομόνοια στην έδρα της δέχεται τέσσερα γκολ και όλο αυτό αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια ανάμεσα στους φίλους της ομάδας και όχι μόνο.
Όλο αυτό δεν πρέπει να πάρει την ομάδα από κάτω αλλά αντίθετα να της γίνει μάθημα, να διορθωθούν αυτά που πρέπει να διορθωθούν ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη για να επιστρέψει στις νίκες με τον Ολυμπιακό μετά τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, την ισοπαλία με την Πάφος FC και την ήττα από την Καραμπάχ.
*Όπως γράψαμε πιο πάνω είναι η πρώτη φορά με τον Μπεργκ προπονητή που η Ομόνοια δέχεται τέσσερα γκολ στο ΓΣΠ. Δέχθηκε άλλη μια φορά τέσσερα γκολ αλλά σε εκτός έδρας παιχνίδι, με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Χρίστος Χρίστου