Ο αγώνας με τη Βασιλεία έχει δύο όψεις για την Ομόνοια. Από τη μία πλευρά η ήττα είναι… ήττα, ωστόσο, το ποτήρι μπορεί κανείς να το δει μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο. Ούτως ή άλλως η αποστολή της στην Ελβετία ήταν πολύ δύσκολη, εξαρχής ήταν το αουτσάιντερ κι αυτό που κρατάει είναι την εμφάνισή της.
Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της και ροτέισιον κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι «πράσινοι» παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο και με τα όσα θετικά αποκόμισε από το «St. Jacob Park», παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Κύπρο, όπου φτάνει το απόγευμα και σκέφτεται ήδη την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ΠΑΕΕΚ.
Το θετικό είναι πως δεν προέκυψαν προβλήματα από το ματς με τη Βασιλεία κι ως εκ τούτου, το πλάνο του Χένινγκ Μπεργκ δεν θα περιλαμβάνει τους Μποτεάκ, Κούσουλο και τον τιμωρημένο Σεχού. Ένα πλάνο που σίγουρα πάντως θα περιλαμβάνει και αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα με την Ελβετία. Ο Ζαχαρίου δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι διαθέσιμος, ενώ επανέρχεται και ο Φαμπιάνο που έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα στην Ελβετία για λόγους ξεκούρασης.

Ανδρέας Βεντούρης