Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι η Γιουνάιτεντ έδειξε το μέταλλο της και ο Κριστιάνο την κλάση του για να έρθει η νίκη με 3-2 επί της Αταλάντα.
Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν στο γήπεδο στο 15′ με τον Μουριέλ να κόβει την μπάλα παράλληλα με την εστία και τον Πάσαλιτς να τη σπρώχνει στα δίχτυα. Στο 20′ ο Κριστιάνο έστωσε στον Φρεντ αλλά αυτός δεν κατάφερε να νικήσει τον Μούσο. Εννέα λεπτά μετά ήρθε το 0-2. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο Ντεμιράλ πετάχτηκε και με το κεφάλι νίκησε τον Ντε Χέα. Ο Φρεντ στο 44′ κινήθηκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου βγήκε τετ α τετ και έστειλε την μπάλα να βρει στο δοκάρι και να φύγει άουτ.
Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος (48′) ήταν ο Κριστιάνο που βγήκε απέναντι στον Μούσο όμως πλάσαρε πάνω του. Τελικά το γκολ για τη Γιουνάιτεντ ήρθε στο 53′ με ιδανικό πλασέ του Ράσφορντ. Πέντε λεπτά μετά ο ΜακΤόμινεϊ βρήκε την μπάλα με το γόνατο και την έστειλε στο δοκάρι. Στο 64ο λεπτό ο Μούσο νίκησε και πάλι τον Κριστιάνο. που πλάσαρε από κοντά. Η Αταλάντα έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 71′ όταν Σαπάτα και Μαλινόφσκι δεν κατάφερε να νικήσουν τον Ντε Χέα. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Παλομίνο βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά η μπάλα κόντραρε.
Στο 75′ ήρθε η ισοφάριση. Η άμυνα της Αταλάντα «κοιμήθηκε» και ο Μαγκουάιρ από κοντά έγραψε το 2-2. Ο Μπρούνο στο 80′ μπήκε στην περιοχή αλλά ο Μούσο έδιωξε το πλασέ του. Στο επόμενο λεπτό όμως ο Κριστιάνο χτύπησε. Ο Σο σέντραρε από αριστερά και ο Πορτογάλος με κεφαλιά πέτυχε το 3-2.
ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σο, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, ΜακΤόμινεϊ (66’Πογκμπά), Φρεντ (88’Μάτιτς), Φερνάντες, Γκρίνγουντ (73’Σάντσο), Ράσφορντ (66’Καβάνι), Ρονάλντο
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Μέλε, Παλομίνο, Ντεμιράλ, Τζαπακόστα, Κοουπμάινερς (80’Πετσέλα), Φρόιλερ, Ντε Ρόουν, Ίλιτσιτς (68’Μίραντσουκ), Πάσαλιτς (68’Μαλονόφσκι), Μουριέλ (56’Σαπάτα).