Στην εκπομπή της Cablenet «ΑΝΟΛΑ στην φόρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Nίκος Καλτσάς.
Μεταξύ άλλων δήλωσε:
Για το ότι είναι η τρίτη του χρονιά στην Ανόρθωση: «Θεωρώ πως είναι καλό να είσαι σε μία ομάδα αρκετά χρόνια. Δένεσαι με την ομάδα. Προσπαθώ να είμαι καλός στο γήπεδο, στις προπονήσεις, και όλα πιστεύω πως θα πάρουν το δρόμο τους. Είμαι πολύ καλά στην Ανόρθωση. Είναι η τρίτη μου χρονιά. Πιστεύω να καταφέρουμε να πάρουμε κάποιο τίτλο, γιατί όχι και τους δύο, τελειώνει και το συμβόλαιό μου στο τέλος της χρονιάς».
Για το συμβόλαιό του: «Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα δικά μου θέλω, αλλά και το τι θέλει η ομάδα. Ακόμα όμως είμαστε στην αρχή της σεζόν, θέλουμε να κυλήσει η χρονιά όπως πρέπει και θα δούμε στο τέλος της. Θα ήταν καλό να τελειώσω την καριέρα μου στην Ανόρθωση, όμως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, είναι πολύ μελλοντικό αυτό».
Για το ότι αγωνίζεται σε διαφορετική θέση φέτος: «Ήταν μία απόφαση του προπονητή και εφόσον επιλέγει να παίξω σε αυτή τη θέση, προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να ανταποκριθώ σε αυτή τη θέση».
Για τη σχέση του με τον Τιμούρ: «Έχουμε καλή σχέση. Ότι μου ζητήσει προσπαθώ να το κάνω».
Για την διοίκηση: «Μας έχει σταθεί. Είναι δίπλα μας, δεν μας έχουν αφήσει σε καμία στιγμή. Ότι έχουμε ζητήσει ως ποδοσφαιρικό τμήμα, προσπαθούν να το έχουμε».
Για την καλύτερή του στιγμή ως ποδοσφαιριστής: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου με την Ανόρθωση. Είναι και ο πρώτος μου τίτλος».

ΖΕΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΤΣΑ: «Αυτός είναι ο Νίκος»!

ΚΑΛΤΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: «Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα δικά μου θέλω…»