Στην τετράδα η Μπέτις που κέρδισε τη Ράγιο με 3-2 και την προσπέρασε στη βαθμολογία.
Στο 5ο λεπτό το σουτ του Φεκίρ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 22’ ο Μορένο με φοβερό δεξί σουτ από τα αριστερά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 24ο λεπτό, ο Χουάνμι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή κι έγραψε το 2-0 για την Μπέτις.
Στο 27ο λεπτό ο Ντιμιτριέβσκι έσωσε μετά από σουτ του Ρόδρι, ενώ στο 45+3’ ο Άλεξ Μορένο έκανε το γύρισμα προς τα πίσω, ο Τρέχο ήταν εκεί κι έστρωσε στον Εντεκά που πλάσαρε από κοντά για το 2-1.
Στο 55ο λεπτό μετά από σέντρα του Κανάλες ο Φεκίρ έπιασε το γυριστό αλλά έστειλε την μπάλα μόλις έξω και στο 65’ η Ράγιο ανατήχθηκε όμορφα, ο Εντεκά άνοιξε αριστερά στον Άλβαρο Γκαρσία κι εκείνος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-2.
Ωστόσο στο 73ο λεπτό η Μπέτις κέρδισε πέναλτι και ο Γουίλιαν Ζοσέ το μετέτρεψε σε γκολ για το 3-2. Στο 78ο λεπτό το σουτ του Φαλκάο πέρασε μόλις έξω ενώ στο 88’ ο Κολομβιανός έχασε κι άλλη ευκαιρία.
ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Μπάρτρα, Μορένο, Έντγκαρ Γκονζάλες, Κανάλες (81’ Καρβάλιο), Μπεγερίν, Ροντρίγκες, Ρόδρι (70’ Γουαρδάδο), Γουίλιαν Ζοσέ (87’ Ιγκλέσιας), Χουάνμι (70’ Λάινεθ), Φεκίρ.
ΡΑΓΙΟ: Ντιμιτριέβσκι, Μπαλίου, Φραν Γκαρσία, Μαράς (88’ Πόθο), Καρένα, Ουνάι Λόπεθ, Μάριο Ερνάντεθ (46’ Ίσι), Άλβαρο Γκαρσία, Σις (46’ Κομεσάνια), Εντεκά (80’ Μπεμπέ), Τρέχο (71’ Φαλκάο).