Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα λάθη που έγιναν την Παρασκευή το βράδυ στο ΓΣΠ και το Σάββατο στο Δασάκι Άχνας, έφεραν την…έκρηξη και του Μίλοραντ Μάζιτς.
Ο Σέρβος έκανε σφοδρές παρατηρήσεις σε Χρυσοβαλάντη Θεουλή και Λούκα Σωτηρίου, (διαιτητής και VAR αντίστοιχα) γιατί δεν είδαν όπως είχαν ευθύνη να δουν τη φάση στο 26’ του αγώνα ΟλυμπιακόςΔόξα όταν έπρεπε να τιμωρήσουν τον επιθετικό των γηπεδούχων ( βλέπε Σαρφό) με κόκκινη κάρτα για το βίαιο φάουλ στον αντίπαλο του (βλέπε Καλλής) και αντί αυτού, συνέχισαν τον αγώνα με δύο κίτρινες κάρτες προς τους δύο ποδοσφαιριστές.
Οι παρατηρήσεις του Μάζιτς, συνεχίστηκαν και για τον αγώνα στο Δασάκι Άχνας και τις δέχτηκε ο Γιώργος Νικολάου για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις φάσεις των πέναλτι και συγκεκριμένα εκείνο που έδωσε και στη συνέχεια το ακύρωσε καθώς και το άλλο που δεν είδε και του το υπέδειξε ο Κυριάκος Χριστοδούλου από το VAR.
Ο Κυριάκος Χριστοδούλου, με τη σειρά του και σύμφωνα με τον Μάζιτς, πολύ σωστά ενήργησε και στις δύο περιπτώσεις, να καλέσει το διαιτητή.
Όσον αφορά το Δημήτρη Σολωμού και την απόδοση του στο ΑπόλλωνΠάφος FC, φυσιολογικά θα αξιολογηθεί για τη 2η κίτρινη (κόκκινη) στον παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας και πολύ περισσότερο, καθώς και το χειρισμό της φάσης όταν ο Αουρέλιο έπαιξε αντιαθλητικά πάνω στον Ψύχα και το πέναλτι το παραχώρησε μέσω του VAR.
Θα συζητηθεί και το γεγονός ότι απέφυγε να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή που έκανε την παράβαση.