Τα βάζει με τον προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου Γιώργου Πάπουτσου η Ανόρθωση στην ανακοίνωση της. Τον καλεί να παραιτηθεί.
Συγκεκριμένα αναφέρει:

Εκείνο με το οποίο θα ασχοληθούμε και μάλιστα έντονα, είναι την επιχειρούμενη προσπάθεια κατατρομοκράτησης της διαιτησίας.  Δεν ανεχόμαστε από κανένα κύριο Πάπουτσο να παρεμβαίνει επιλεκτικά στα ΜΜΕ είτε οι διαιτητές είναι Κύπριοι, είτε Ιταλοί, είτε Πορτογάλοι.

Ως εκ τούτου,

1.Καλούμε σε άμεση παραίτηση τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Γιώργο Πάπουτσο, του οποίου από σήμερα απαγορεύουμε την είσοδο στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος επ’ αόριστον.

2.Αξιώνουμε από την ΚΟΠ να εξετάσει άμεσα ποιος «τρίτος» και πως παρενέβη στο VAR για να αλλοιώσει την εικόνα του στο χθεσινό παιχνίδι και κατά πόσο αυτό έγινε κατορθωτό ή όχι. Επίσης, να διερευνήσει εάν και πως συνομιλίες μεταξύ παριστάμενων στο VAR ή/και διαιτητών διέρρευσαν στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, όπως οι ίδιοι διατείνονται, και να μας ενημερώσει κι όλους εμάς για το περιεχόμενό τους.  Καλό θα ήταν οι συνομιλίες αυτές να δίνονται και δημόσια για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει.

3.Απαιτούμε να παραπεμφθεί ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή ο προπηλακισμός και η σωματική επίθεση από το προπονητικό τιμ του ΑΠΟΕΛ προς τον ποδοσφαιριστή μας Amr Warda με τη λήξη του αγώνα.

4.Απευθύνουμε ξεκάθαρο μήνυμα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και διαιτητές του Κυπριακού Ποδοσφαίρου: Να αγωνίζεστε έντιμα, σε κλίμα ηρεμίας και νηφαλιότητας για να προστατεύσουμε το αγαπημένο μας άθλημα.  Οι τσάμπα μαγκιές, τα υπονοούμενα, τα τιτιβίσματα και οι παρεμβάσεις προέρχονται από τους φοβικούς και τους αδύνατους.

5.Κλείνοντας, εμείς, με τη στήριξη του δωδέκατου μας παίχτη που δεν είναι άλλος από τον υπέροχο κόσμο μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά με μοναδικό γνώμονά μας την προστασία και τη θωράκιση της ομάδας για να μπορεί να κατακτά αυτά που η ιστορία της επιβάλλει και δικαιούται.

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ