Είναι γεγονός ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια εξέπληξε με κάποιες επιλογές του για την ενδεκάδα στο τελευταίο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ωστόσο η κίνηση που του βγήκε στον απόλυτο βαθμό ήταν η χρησιμοποίηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου σε ελεύθερο ρόλο, μπροστά από Αρτυματά και Χουσμπάουερ.
Αφήνοντας στον πάγκο για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος τον Πόποβιτς, έδωσε στον Ελλαδίτη ένα ρόλο τον οποίο ξέρει καλά και τον δικαίωσε. Ο Λάζαρος ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ, ήταν εξαιρετικά δραστήριος και μόνο ελέω Φαμπιάνο δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ!
Ο Χριστοδουλόπουλος έβγαινε σαν δεύτερος επιθετικός, μπορούσε να οργανώσει και να δημιουργήσει κι από αυτόν εξάλλου ξεκινάει το νικητήριο-όπως αποδείχθηκε-γκολ που πέτυχε ο Κατσαράβα στο πρώτο ημίχρονο.
Η Ανόρθωση αυτόν τον Λάζαρο χρειάζεται. Είναι αλήθεια ότι στα προηγούμενα ματς στο πρωτάθλημα δεν είχε φτάσει την απόδοσή του σε ψηλά επίπεδα, αν και ήταν αρκετά καλός στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ, όταν μπήκε ως αλλαγή. Το ζητούμενο ωστόσο είναι η σταθεροποίηση της απόδοσής του σ’ αυτό ακριβώς το επίπεδο.

Ανδρέας Βεντούρης