Η Λέστερ κέρδισε τη Γιουνάιτεντ με 4-2 και τν υποχρέωσε στην πρώτη της εκτός έδρας ήττα μετά από 20 μήνες. Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη για τους «κόκκινους διαβόλους» που χάνουν συνεχώς έδαφος.

Στο 5ο λεπτό ο Ιεανάτσο έκανε απίθανη ενέργεια, άφησε στον Μάντισον κι αυτός πάτησε αριστερά στον Τίλεμανς με τακουνάκι. Ο Βέλγος έκανε το γύρισμα με τη μία αλλά ο Μαγκουάιρ έσωσε στη γραμμή και στο 19’ ο Μέισον Γκρίνγουντ με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή, έβαλε μπροστά στο σκορ τους «κόκκινους διαβόλους».

Στο 27’ ο Περέιρα έκανε το γύρισμα με τη μία από δεξιά, με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω, ενώ στο 28’ ο Σμάιχελ απέκρουσε ενστικτωδώς μετά από σουτ του Κριστιάνο.

Και τελικά στο 31’ η Λέστερ έφτασε στην ισοφάριση με ένα απίθανο τέρμα. Ο Ιεανάτσο έκλεψε κι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τίλεμανς πλάσαρε εντυπωσιακά με τη μία και κρέμασε τον Ντε Χέα για το 1-1.

Στο 40’ το συρτό σουτ του Ιεανάτσο πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 45+4’ μετά από όμορφη κομπίνα σε φάουλ, ο Βάρντι δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 47’ ο Ντε Χέα μπλόκαρε μετά από σουτ του Ιεανάτσο και στο 65’ το γυριστό του Κριστιάνο κόντραρε σε σώματα, ο Γκρίνγουντ πλάσαρε στην επαναφορά αλλά ο Σμάιχελ έσωσε εντυπωσιακά. Στο 76’ ο Τίλεμανς έπιασε νέο όμορφο πλασέ από μακριά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ντε Χέα, που βρήκε και λίγο την μπάλα, ενώ στο 78’ ο Ντάκα έκανε το σουτ από δεξιά με τον Ντε Χέα να σώζει με τα πόδια τη φορά.

Στο επόμενο λεπτό και από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Ντάκα σούταρε, ο Ντε Χέα έσωσε αλλά ο Σογιουντσού σε κενό τέρμα, έκανε το 2-1. Στο 82’ το σουτ του Περέιρα από δεξιά έφυγε λίγο έξω κι όμως στο 82’ ο Λίντελεφ έβγαλε όμορφη μπαλιά στον Ράσφορντ που βρέθηκε μόνος με τον Σμάιχελ και τον πλάσαρε για το 2-2.

Το ματς είχε απίθανο ρυθμό και με τη σέντρα, ο Αγιόθε σέντραρε από αριστερά και ο Βάρντι με σουτ από το πέναλτι έκανε το 3-2. Μάλιστα στο 86’ ο Ντε Χέα είπε όχι εντυπωσιακά σε κοντινό σουτ του Αγιόθε όμως στο 90+1’ μετά από κόρνερ ο Ντάκα εξ επαφής έγραψε με πλασέ το 4-2.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα, Αμαρτέι, Έβανς (88’ Βέστεργκαρντ), Σογιουντσού, Καστάιν, Σουμαρέ, Τίλμανς, Μάντισον (73’ Αγιόθε Πέρεθ), Ιεανάτσο (7’ Ντάκα), Βάρντι

ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, Μάτιτς (80’ ΜακΤόμινεϊ), Πογκμπά, Γκρίνγουντ (80’ Λίγνκαρντ), Φερνάντες, Σάντσο (65’ Ράσφορντ), Ρονάλντο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ