Οι ICE PIFANIS EAGLES για έναν ολόκληρο χρόνο έμειναν μακριά από την αγαπημένη τους ομάδα και αυτό παραλίγο να στοιχήσει και στην βιωσιμότητα τους. Παρόλα αυτά το πάλεψαν και κράτησαν τον κόσμο τους κοντά μέχρι που επιτέλους επέστρεψαν στις κερκίδες και έδωσαν το δικό τους γνωστό ξεχωριστό χρώμα στα γήπεδα του αγροτικού ποδοσφαίρου.
Τι μας είπε ο Μιχάλης Πιτσιλλίδης.
Την περίοδο του κορωνοίού και του
lockdown πόσο δύσκολο ήταν για εσάς και τι κάνατε;
«Ήταν πολύ δύσκολο. Πήγαμε 2-3 ματς και μετά σταμάτησε το αγροτικό ποδόσφαιρο. Κάναμε άλλα πράγματα. Προσπαθήσαμε να διατηρηθούμε ζωντανοί. Μέσω των σελίδων μας στα σόσιαλ μίντια προσπαθούσαμε να κρατάμε κοντά τους «ΑΕΤΟΥΣ», ανεβάζαμε φωτογραφίες από παλιά παιχνίδια, από εκδηλώσεις και διάφορα άλλα».
Φοβηθήκατε κάποια στιγμή ότι ο κορωνοίός θα το διέλυε όλο αυτό που φτιάξατε;
«Το σκεφτήκαμε. Εδώ πολλές ομάδες του αγροτικού αποφάσισαν να αδρανοποιήσουν τα ποδοσφαιρικά τους τμήματα τα οποία τα διατηρούν πολλά χρόνια, πόσο μάλλον εμείς που απλά είμαστε μια παρέα οργανωμένοι».

Πότε επιστρέψατε; Πόσο καιρό απείχατε από τα γήπεδα λόγω κορωνοϊού;
«Φέτος επιστρέψαμε, με το ξεκίνημα της σεζόν 2021-2022. Απείχαμε έναν ολόκληρο χρόνο λόγω της πανδημίας. Ευτυχώς μείναμε ζωντανοί και είμαστε τώρα ξανά στα γήπεδα στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας».