Με το γκολ που πέτυχε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Ιβάν Τρισκόφσκι έφτασε τα οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος που σκοράρει (τα επτά φετινά συν το τελευταίο περσινό με την Ανόρθωση), ισοφάρισε την επίδοση των Αρκάδιους Πίεχ και Φερνάντο Καβενάγκι τη σεζόν 2015-16 και πλέον φουλάρει για το απόλυτο ρεκόρ! Ένα ρεκόρ το οποίο μοιράζονται τρεις ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:
ΡΑΪΝΕΡ ΡΑΟΥΦΜΑΝ: Είχε σκοράρει σε 9 σερί παιχνίδια τη σεζόν 1999-2000 με τη φανέλα της Ομόνοιας  και συγκεκριμένα από την 4η ως την 12η αγωνιστική.
ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΟ ΒΑΣΚΟΝΣΕΛΟΣ: Αγωνιζόμενος στην Αλκή, ισοφάρισε την επίδοση του Ράουφμαν τη σεζόν 2012-13, πετυχαίνοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων από την 22η μέχρι την 30η αγωνιστική.
ΜΑΡΚΟ ΠΑΪΣΑΟ: Την ίδια σεζόν, δηλαδή το 2012-13, ο Πορτογάλος επιθετικός, αγωνιζόμενος τότε με τη φανέλα του Εθνικού, σκόραρε σε 9 συνεχόμενα ματς, από την 24η ως την 32η αγωνιστική!
Ο Τρισκόφσκι λοιπόν, αν σκοράρει την Κυριακή κόντρα στην ομάδα της Άχνας, θα φτάσει τα εννέα σερί παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και θα ‘χει την ευκαιρία στον αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο που ακολουθεί, να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου!

Ανδρέας Βεντούρης