Στην πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Εθνικών ομάδων, ο Νταβίντ Καταλά δεν μπόρεσε να έχει στη διάθεσή του τον Ρομπέρτο Ροσάλες για το ντέρμπι με την Ομόνοια, καθώς είχε φτάσει στην Κύπρο λίγο πριν τον αγώνα.
Στη δεύτερη διακοπή, θα ισχύσει ακριβώς το ίδιο. Επί της ουσίας, ο Βενεζουελάνος δεξιός μπακ θα χάσει τον αγώνα της ΑΕΚ με την ΠΑΕΕΚ. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής κλήθηκε στην Εθνική της χώρας του για τα επόμενα τρία παιχνίδια που θα δώσει κι ως εκ τούτου, θα χάσει όλη την προετοιμασία μέχρι το ματς με την ομάδα της Κερύνειας.
Την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου, η Βενεζουέλα θα υποδεχθεί τη Βραζιλία στις 02:30. Δυο μέρες αργότερα, στις 10 το μήνα, θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Εκουαδόρ (23:30), ενώ στις 15 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τη Χιλή στις 03:00.
Ο αγώνας με την ΠΑΕΕΚ είναι ακριβώς την επομένη, στις 16 του μήνα. Ως εκ τούτου, δεν τίθεται θέμα να προλάβει και ήδη ο Καταλά, γνωρίζει από τώρα τον πρώτο απόντα για το συγκεκριμένο παιχνίδι…

Ανδρέας Βεντούρης