Την 5η της νίκη στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας πέτυχε την Παρασκευή (29/10) η ΕΝΠ που συνεχίζει να καλπάζει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.

Η διαφορά του +2 από τον Ολυμπιάς Λυμπιών διατηρήθηκε, καθώς οι «βυσσινί» του Μαρίνου Σατσιά επικράτησαν με το στενό 1-0 επί του ΠΟ Ξυλοτύμπου στο «Τάσος Μάρκου», χάρη σε γκολ του Φερνάντες στο 40′.

Αυτή ήταν και η δεύτερη σερί νίκη, καθώς προηγήθηκε το εκτός έδρας 1-4 επί του Οθέλλου Αθηαίνου. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια Αραδίππου για την 8η αγωνιστική.

Ο Μαρίνος Σατσιάς που πέρασε πριν από λίγα χρόνια από την Αραδίππου γνωρίζει καλύτερα από όλους τον προσεχή του αντίπαλο και διαμορφώνει τα πλάνα του για το 3Χ3.

Μια τρίτη σερί νίκη θα ανοίξει και επίσημα το δρόμο για τη διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλήματος με μεγάλες αξιώσεις. Αυτό καθώς στο σχεδόν 1/3 της σεζόν (σ.σ 30 αγωνιστικές) θα βρίσκεται μόνη στην 1η θέση και θα έχει το ισχυρότερο πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας.

Για την ώρα, άπαντες στο Παραλίμνι παραμένουν ταπεινοί και προγειωμένοι. Χωρίς μεγάλες δηλώσεις και τυμπανοκρουσίες και ο κόσμος της ομάδας έχει ακόμα ένα λόγο για να αρχίσει να έρχεται πιο κοντά…

Τάσος Θεοδώρου