Η φετινή πορεία του Άρη μόνο τυχαία δεν είναι με την ομάδα να φιγουράρει στα ψηλά της βαθμολογίας μετά από 8 αγωνιστικές. Ό Άρης χωρίς τυμπανοκρουσίες έχει καταφέρει να δείξει ότι μπορεί να παραμείνει στις πρώτες θέσεις.

Ο πολύ καλός προγραμματισμός που έγινε το καλοκαίρι και η εξαιρετική δουλειά από την τεχνική ηγεσία έχουν φέρει τους πράσινους σε αυτήν την πολύ καλή κατάσταση.

Ο Άρης διαθέτει ποδοσφαιριστές με εξαιρετικά βιογραφικά, που προφανώς το καλοκαίρι δεν τους δόθηκε η απαραίτητη σημασία. Παίκτες όπως ο Πολωνός επιθετικός Στεπίνσκι, ή ο Ισπανός Μανού για παράδειγμα δύσκολα τους συναντάς στις ομάδες μας. Αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν εκτός οι Πατσέκο και Καζού, δύο από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι ακόμη η “Ελαφρά Ταξιαρχία” δεν έχει φτάσει στο ταβάνι της.

Ο Λιάσος Λουκά απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά και με το κατάλληλο υλικό, μπορεί να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να τα βάλει με όλους στο πρωτάθλημα. Το έργο του Κύπριου προπονητή έχει αρχίσει να φαίνεται και είναι ίσως ένα μήνυμα ότι και ο Κύπριος προπονητής έχει ικανότητες φτάνει να έχει τις κατάλληλες συνθήκες μπροστά του.

Αριστείδου Μιχαήλ