Η Σεβίλλη κέρδισε στο ρελαντί την Οσασούνα με 2-0 και βρέθηκε και πάλι στην κορυφή μαζί με τις Ρεάλ και Σοσιεδάδ.
Στο 8ο λεπτό το όμορφο σουτ του Λαμέλα πέρασε λίγο έξω ενώ στο 11’ ο Ουνάι Γκρασία πρόλαβε σωτήρια τον Ντιλέινι και στο 12’ το νέο σουτ από τον Ακούνια έφυγε κι αυτό μόλις άουτ. Στο 15’ ο Μπόνο έσωσε μετά από σουτ του Άβιλα ενώ στο 16’ το σουτ του Μιρ κόντραρε κι έφυγε έξω και στο 36’ οι Ανδαλουσιανοί είχαν και δοκάρι με τον Χορδάν. Τελικά στο 40ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ράκιτιτς από δεξιά ο Ντιέγκο Κάρλος με κεφαλιά-κανονιά έκανε το 1-0.
Στο 44’ το σουτ του Ντιλέινι κόντραρε σε σώματα και στο 45’ η σέντρα του Ακούνια από αριστερά, πέρασε απ’ όλους.
Η Σεβίλλη είχε τον έλεγχο και στην επανάληψη και στο 60’ ο Αρέσο και ο Πέρεθ μπερδεύτηκαν, ο Οκάμπος έκλεψε και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 2-0. Στο82ο λεπτό ο Χουάν Πέρεθ πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε τετ α τετ με τον Οκάμπος ενώ στο 86’ το σουτ του Λαμέλα πέρασε λίγο έξω. Στο 88’ το σουτ του Οντιβέρος από το πέναλτι, πέρασε μόλις άουτ.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ακούνια, Ντιέγκο Κάρλος, Μοντιέλ (58’ Νάβας), Κουντέ, Λαμέλα, Ράκιτιτς Οκάμπος, Ντιλέινι (77’ Φερνάντο), Χορδάν (69’ Γκουντέλι), Μιρ (77’ Εν Νεσιρί)
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Χουάν Πέρεθ, Όιερ (68’ Κίκε Γκαρσία), Νταβίντ Γκαρσία, Κότε, Ουνάι Γκαρσία, Ινίγο Πέρεθ (68’ Μονκαγιόλα), Αρέσο, Τόρες (78’ Ιμπάνιεθ), Μπράσανατς, Ρουμπέν Γκαρσία (78’ Οντιβέρος), Άβιλα (68’ Μπούντιμιρ)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ