Δεν πέρασαν ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αγωνιστικές. Όπου να ναι ολοκληρώνεται η 8η στο πρωτάθλημα μας και αν ρίξει κανείς μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα θα βρει τον Άρη στην 2η θέση με 16 βαθμούς, μια ανάσα από την κορυφή.
Οι οχτώ αγωνιστικές είναι ικανές να μας επιτρέψουν να βγάλουμε συμπεράσματα καθώς είναι ένα αρκετά καλό δείγμα και το συμπέρασμα που βγαίνει για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (που μόνο ελαφρά δεν δείχνει) είναι ότι δεν είναι πυροτέχνημα όπως κάποιοι βιάστηκαν να πουν.
Ο Άρης κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα παιχνίδι κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα χωρίς να είναι καλός και ακόμα και έτσι, αυτό είναι στοιχείο που προστίθεται στα υπέρ του.
Γενικότερα απέναντι στους μεγάλους έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Νίκησε την ΑΕΛ και την Ανόρθωση και έχασε από Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ σε δύο ματς στα οποία ήταν πολύ καλύτερος.
Αν και νωρίς ακόμα, με τους 16 βαθμούς που μάζεψε, σε συνάρτηση με την συγκομιδή των υπολοίπων και την παρουσία τους, μόνο από δική του ευθύνη  μπορεί να χάσει την θέση στην 6άδα για να μην μιλήσουμε από τώρα και για την Ευρώπη.
Για να μπορέσει μια ομάδα να υλοποιήσει τα πιο πάνω χρειάζεται και πέραν από την ποιότητα, να έχει και  βάθος στο ρόστερ και φέτος ο Άρης το διαθέτει. Ο Λιάσος το τόνισε αυτό το στοιχείο στην διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα και η αλήθεια να λέγεται ισχύει στον απόλυτο βαθμό.
Από την άλλη και ο ίδιος ο Κύπριος προπονητής προς πίστη του διαχειρίζεται άψογα τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του και την ίδια στιγμή διαψεύδει αυτούς που πρόβλεψαν ότι θα ήταν ο αδύναμος κρίκος τους φετινού Άρη και δεν ήταν και λίγοι.
Τώρα ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ, την ομάδα που έβγαλε την καλύτερη εικόνα από όλους μέχρι τώρα. Από αυτό το παιχνίδι θα λείψει σίγουρα ο Γιαγκό ο οποίος είναι τιμωρημένος (επιλέχθηκε να παίξει με την ΑΕΛ και να χάσει την ΑΕΚ) αλλά το πιθανότερο είναι ότι ο Λιάσος Λουκα θα έχει στην διάθεση τους δύο επιπλέον επιλογές που δεν αφορούν όποιους και όποιους ποδοσφαιριστές αλλά δύο από τους πιο ποιοτικούς του, τον Καζού και τον Πατσέκο.

Χρίστος Χρίστου