Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα στην έδρα της Σαμπντόρια, η Αταλάντα γύρισε το ματς, κέρδισε με 3-1 και βρέθηκε μέσα στην τετράδα αν κι έχει ένα ματς παραπάνω από τη Ρόμα.
Στο 4ο μόλις λεπτό μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Σαπάτα που γύρισε και σούταρε αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 6’ ο Τζαπακόστα σέντραρε και ο Μέλε πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι αλλά η μπάλε πέρασε μόλις έξω. Ωστόσο στο 10ο λεπτό, ο Θόρσμπι έβγαλε κάθετα στον Καπούτο που έφυγε μόνος με τον Μούσο και τον πλάσαρε για το 1-0.
Ωστόσο στο 17’ ο Τζαπακόστα σέντραρε από δεξιά και ο Σαπάτα με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 21’ σε φάση καρμπόν, ο Τζαπακόστα έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σαπάτα με κεφαλιά έγραψε το 1-2.
Στο 36’ ο Μούσο βγήκε και πρόλαβε σωτήρια τον Καπούτο ενώ στο 50’ ο Καπούτο πρόλαβε κι έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο.
Στο 67ο λεπτό το σουτ του Μαλινόβσκι σταμάτησε στον Ντραγκουσίν, ενώ στο 82’ μετά από σέντρα του Μέλε ο Σαπάτα έπιασε το σουτ αλλά αστόχησε. Στο 90+5′ ο Ίλιτστς άδειασε τον Γιοσίντα και πλάσαρε υπέροχα για το 1-3.
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Θόρσμπι, Καπούτο, Σίλβα (86’ Τορεγκρόσα), Κόλεϊ (66’ Τσιέρβο), Άσκιλντσεν (85’ Έκνταλ), Γιοσίντα, Ντραγκουσίν, Μούρου (57’ Σαμπό), Καντρέβα, Γκαμπιαντίνι (66’ Κουαλιαρέλα)
ATAΛANTA: Μούσο, Παλομίνο (46’ Σκαλβίνι), Τζαπακόστα (79’ Πετσέλα), Μέλε, Λοβάτο, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (59’ Ίλιτσιτς), Κοουπμάινερς, Μαλινόβσκι (79’ Μίραντσου), Σαπάτα (87’ Πικολι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ