Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 1-0 από την Ράγιο του πρώην προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας Άντονι Ιραόλα και παρουσίασε και πάλι οικτρό θέαμα. Μονόδρομος πλέον η απόλυση Κούμαν για τους Καταλανούς που έχουν ανάγκη από ένα δυνατό ηλεκτροσόκ.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 20′ με σουτ του Φαλκάο που έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Δέκα λεπτά μετά όμως Τίγκρε δεν αστόχησε. Πήρε την μπαλιά του Τρέχο, απέφυγε τον Πικέ και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Η Μπαρτσελόνα απείλησε στο 55′ με τον Αγκουέρο που σούταρε από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κουν βγήκε τετ α τετ με τον Ντιμιτριέφσκι και δεν κατάφερε να τον νικήσει. Στο 71′ οι Καταλανοί κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βαλεντίν στον Ντεπάι. Το εκτέλεσε ο παίκτης που το κέρδισε και ο γκολκίπερ της Ράγιο έδιωξε. OΛουκ Ντε Γιόνγκ βρέθηκε σε καλή θέση στο 91′ αλλά η εκτέλεση του ήταν απογοητευτική ενώ στο 97′ ο Αγκουέρο αστόχησε με κεφαλιά.
ΡΑΓΙΟ Β.: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Σάβελιτς, Κατένα, Φραν Γκαρθία, Κομεσάνια (62’Ουνάι Λόπεθ), Όσκαρ Βαλεντίν (92’Μάριο Σουάρεθ), Άλβαρο Γκαρθία, Τρέχο (76’Ντεκά), Ισί, Φαλκάο (76’Παθέ Σις).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Πικέ, Έρικ Γκαρθία, Σέρτζι Ρομπέρτο (60’Ντεμίρ), Άλμπα, Μπουσκέτς, Νικο Γκονθάλεθ (84’Λ.Ντε Γιόνγκ), Κοουτίνιο (73’Γκάβι), Ντεπάι, Αγκουέρο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ