Πάνω από όλα σεβασμός στους αντιπάλους. Αυτό είναι το σύνθημα των «ΑΕΤΩΝ» του Αγίου Επιφανίου.
Ο Μιχάλης Πιτσιλλίδης μας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και για το αν συνάντησαν και άλλους οργανωμένους οπαδούς στο αγροτικό ποδόσφαιρο.
Που στεγάζεστε; Στον χώρο του οικήματος του σωματείου ή κάπου αλλού;

«Έχουμε έναν χώρο συνάντησης στην κοινότητα, όχι στο οίκημα του σωματείου αλλά κάπου αλλού που είναι ο δικός μας χώρος».
Με το οικονομικό τι γίνεται;
«Όλα τα έξοδα είναι δικά μας. Ο κάθε ένας ότι μπορεί και όπως μπορεί προσφέρει. Ποτέ δεν ζητήσαμε χρήματα από το σωματείο και ούτε χορηγούς έχουμε».

Υπάρχουν και άλλοι οργανωμένοι οπαδοί στο αγροτικό;
«Όταν αρχίσαμε εμείς ήμασταν μόνοι μας. Τα τελευταία χρόνια άρχισαν να οργανώνονται κάποιοι αλλά ακόμα όχι στο δικό μας επίπεδο. Στον όμιλο μας βλέπουμε φίλους της ΑΕΛ Λακατάμιας να είναι κάποιος πιο οργανωμένοι, ενώ μαθαίνουμε ότι γίνεται μια προσπάθεια και στην Κοφίνου. Είδαν την δική μας προσπάθεια από τα σόσιαλ μίντια. Μας έστειλαν και μηνύματα και έχουμε επικοινωνία μαζί τους».
Όταν πάτε να στηρίξετε την ομάδα σας εκτός έδρας, πως σας αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της αντίπαλης ομάδας;
«Το βλέπουν θετικά. Φτιάχνουμε ατμόσφαιρα στα παιχνίδια, ζωντανεύουμε το γήπεδο και αυτόν αρέσει σε όλους».

Είχατε ποτέ άσχημο επεισόδιο με οπαδούς αντίπαλης ομάδας;
«Όχι ποτέ. Ούτε προσβάλαμε ποτέ αντίπαλη ομάδα, ούτε αντίπαλους οπαδούς, ούτε αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Μας σέβονται και τους σεβόμαστε όλους και την προσπάθεια που κάνουν. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για ένα αγροτικό σωματείο να είναι στην ζωή, γνωρίζουμε τι σημαίνει να είσαι μια μικρή ομάδα από μια κοινότητα, όλες οι ομάδες του αγροτικού είναι στην δική μας θέση και τις σεβόμαστε».
Όλα τα μέλη των «ΑΕΤΩΝ» είναι από τον Άγιο Επιφάνιο;
«Ναι όλοι από την κοινότητα μας. Μας στέλνουν και άτομα άλλα για να έρθουν στους αγώνες μας ζητώντας πληροφορίες αλλά ο πυρήνας είναι όλοι συγχωριανοί και φίλοι μεταξύ τους».