Απογοήτευση στην Ανόρθωση μετά την ήττα, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το παιχνίδι:
«Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε σε αυτή τη κατάσταση που θέλαμε να είμαστε και έπρεπε να είμαστε. Περνάμε μία δοκιμασία όλοι. Και εμείς και οι παίκτες και αυτοί που είναι γύρω από την ομάδα. Κάποιοι ξέχασαν, τα 13 χρόνια ξηρασίας, ξέχασαν τι έχουμε κάνει αυτά τα δύο χρόνια. Και η αχαριστία έχει τα όριά της. Τώρα χρειάζεται να σταθεί η ομάδα. Αυτό που έχω να πω είναι, αν αγαπάτε αυτή την ομάδα, που κάποιοι παρακαλούν να είναι σε αυτή την κατάσταση. Να μην ξεχνάνε πολύ εύκολα το τι έχουμε πετύχει. Αυτοί οι προπονητές της κερκίδας, δεν τους χρειαζόμαστε εδώ. Από εκεί και πέρα, σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι. Δεν θα είναι εύκολη χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Όποιος θέλει, να βοηθήσει την ομάδα. Όποιος δεν θέλει να κάτσε στο σπίτι του», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται στήριξη για να βρει τα πόδια της. Δεν βοηθάνε οι προπονητές της κερκίδας. Αυτοί έφτασαν την ομάδα εδώ που είναι. Εμείς έχουμε πετύχει αυτό που δεν έχει πετύχει κανένας με αυτή την ομάδα, ποδοσφαιρικά και προπονητικά. Να σέβεστε την δουλειά που κάνουμε. Δύο χρόνια τώρα, έχουμε φέρει την ομάδα στην 1η θέση, το Κύπελλο και την Ευρώπη. Τα ταξίδια, εμείς τα φέραμε. Εμείς με τη δουλειά μας. Αν κάποιος θέλει να κάνει τον προπονητή, ας κάτσει στο σπίτι του αν δεν θέλει την Ανόρθωση. Εάν φύγω εγώ, πρώτα θα πάρω τον τίτλο. Η Ανόρθωση δεν είναι μόνο ποδοσφαιρική ομάδα. Για αυτό έχουμε πετύχει κύριοι. Ξέρουμε τη δουλειά καλύτερα από τον οποιονδήποτε. Να μας μαθαίνουν και να μας λένε εμάς κάποιοι χεσμένοι, κατουρημένοι, τι πρέπει να κάνουμε. Όποιος αγαπάει την ομάδα να έρθει να σταθεί εδώ, όχι φρου φρου και αρώματα. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, και αυτά που έχουμε κάνει. Κάποιοι να κλείσουν το στόμα και να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα. Τώρα είναι ευκαιρία. Στα πανηγύρια είναι όλοι μάγκες».
Για τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις: «Έχουμε 26 παιχνίδια μπροστά μας. Δεν είναι καταστροφικό να αποτύχει η Ανόρθωση μία χρονιά. Η Ομόνοια έχασε από την ΠΑΕΕΚ σήμερα. Ξυπνήστε κύριοι, επειδή είμαστε η Ανόρθωση δεν σημαίνει ότι θα μας δώσουν τζάμπα τη νίκη. Άλλοι διψούν για επιτυχίες, άλλοι ονειρεύονται να πετύχουν αυτά που έχει πετύχει η Ανόρθωση