Δεν χρειάστηκε, να πει πολλά στους παίκτες του ο προπονητής. Βασικά τους εξήγησε, ότι η βαθμολογική θέση του επόμενου αντίπαλου τα λέει όλα, για το βαθμό δυσκολίας του Κυριακάτικου αγώνα στο Τσίρειο.
Παράλληλα όμως, τους εξήγησε πως πρέπει να προσέξουν τις ποιοτικές μονάδες του αντίπαλου με αποκορύφωμα τους δύο φουλ μπακ Καζού και Γιανγκό οι οποίοι κάνουν όλο το παιχνίδι της ομάδας.
Για τον σκοπό αυτό, αναμένεται να δώσει εντολή στους Σαμπάλα και Τσεπάκ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί .
Επίσης είναι γνωστή η εκτελεστική δεινότητα του Στεπίνσκι τον οποίο θα έχουν υποχρέωση να μαρκάρουν οι κεντρικοί αμυντικοί.
Γενικότερα, στο 3-5-2 που θα παρατάξει για μία ακόμα φορά πρέπει να προσαρμοστεί στον αντίπαλο και να καταφέρει να εξουδετερώσει τα βασικά του ατού.
Παράλληλα βέβαια το ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, δεν πρέπει να προσέξει μόνο τον Άρη αλλά να βρει τρόπο να τον νικήσει.
Αναφορικά με την 11άδα, θα είναι έκπληξη αν γίνουν αλλαγές πέρα από την αναπλήρωση των Νταουσβίλι και Ντανίλο με τους Λουντέμο και Νατέλ αντίστοιχα.
Όλα λοιπόν συνηγορούν ότι οι Σκουφέτ, Τσεπάκ, Σαμπάλα, Καρώ, Σάβιτς, Πολυκάρπου, Λουντέμο, Σόουζα, Κβιλιτάια, Οκριασβίλι, Νατέλ θα αρχίσουν τον αγώνα.
Η διοίκηση προχώρησε ήδη στην πληρωμή των ποδοσφαιριστών της τεχνικής ηγεσίας και των υπάλληλων δημιουργώντας ακόμα καλύτερες συνθήκες ώστε να αφοσιωθούν όλοι στις υποχρεώσεις τους