Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΙΒΑΝ: «Δεν δικαιολογείται να κάνουμε τέτοια λάθη…»
Ελλάδα

ΙΒΑΝ: «Δεν δικαιολογείται να κάνουμε τέτοια λάθη…»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε στη NOVA μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα για:

Το ματς στην Τρίπολη: Δεν νομίζω ότι ήμασταν κακοί. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Προηγηθήκαμε και είχαμε σε όλο το ματς την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Δεν είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας στο τελευταίο τρίτο που θα μας έδινε παραπάνω ευκαιρίες. Οι τοποθετήσεις μας δεν ήταν αυτές που θέλαμε αλλά δεν δικαιολογείται να κάνουμε τέτοια λάθη και να δεχθούμε τέτοια γκολ. Ουσιαστικά ήταν σαν να αδικήσαμε τον εαυτό μας χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του Αστέρα αλλά κάναμε σοβαρά λάθη.

Τους αγώνες που η ομάδα του είχε μείνει πίσω στο σκορ: Είμαι σίγουρος πως θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Όμως δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα φυσιολογικό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Μας έλειπε η ταχύτητα στις φάσεις στην επίθεση γιατί ανασταλτικά δεν είχαμε πρόβλημα.

Το γεγονός πως δεν νικάει ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας: Πολλές φορές εξαρτάται από το ίδιο παιχνίδι. Όμως αγωνιζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια με το ίδιο σκεπτικό και πιστεύω πως θα φανεί αυτό στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ