Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΡΗΣ: Εισιτήρια με ΑΠΟΕΛ με δωρεάν την… πεθερά!
ΑΡΗΣ

ΑΡΗΣ: Εισιτήρια με ΑΠΟΕΛ με δωρεάν την… πεθερά!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, την ίδια ώρα όμως δίνει και δωρεάν εισιτήριο για τις… πεθερές, τιμώντας την παγκόσμια μέρα πεθεράς που είναι στις 24 Οκτωβρίου!

Η ανακοίνωση για τις πεθερές
«Ο Άρης είναι και για την πεθερά σας!
Ελάτε στο παιχνίδι μας εναντίον του ΑΠΟΕΛ με την πεθερά σας και εμείς θα σας δώσουμε δωρεάν το εισιτήριο της.
Η 24η Οκτωβρίου είναι η διεθνής μέρα πεθεράς. Τον Άρη στηρίζουν πολλές γενιές φιλάθλων, οπότε ας τους φέρουμε κοντά. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα είναι η αιτία που θα ενώσει όλη την οικογένεια.
Πάρτε ένα τηλέφωνο την πεθερά σας και προσκαλέστε την στο παιχνίδι του Άρη. Το εισιτήριο της είναι προσφορά από εμάς».

Ο Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, την ίδια ώρα όμως δίνει και δωρεάν εισιτήριο για τις… πεθερές, τιμώντας την παγκόσμια μέρα πεθεράς που είναι στις 24 Οκτωβρίου!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aris Limassol FC (@arislimassolfc)

Η ανακοίνωση για την προπώληση
«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι την Πέμπτη 21/10/21, ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/10/21 στις 19:00.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας μας στην οδό ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ 43Β, ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΙΡΕΙΟΥ (πλησίον ACS Courier), την Πέμπτη 21/10/21 και Παρασκευή 22/10/21 από τις 09:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 15:00 μέχρι τις 17:00. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα εκδοτήρια του σταδίου τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30.
Εισιτήρια θα διατίθενται και διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα: https://arisfc.com/tickets/
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
KANONIKO – €10
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – €10
ΠΑΙΔΙΚΟ – €1
Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπει την έκδοση του χωρίς την κάρτα φιλάθλου.
Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.
Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου του ΚΟΑ ανανεώνονται  αυτόματα και ισχύουν κανονικά.
Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.
Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους φιλάθλους:
Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας:
Επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων.
Επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού.
Επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε άτομα που προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα PCR με ισχύ 72 ωρών.
Τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών εξαιρούνται, αλλά πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
Εξαιρούνται και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό rapid test με ισχύ 72 ωρών τα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος με την προσκόμιση του ιατρικού πιστοποιητικού που να επιβεβαιώνει τον λόγο που δεν μπορούν να εμβολιαστούν.
Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, από την στιγμή της προσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.
Επίσης, τονίζεται ότι:
Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.
Στις εισόδους έξω από τις τουαλέτες και στις καντίνες εάν και εφόσον θα
χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απαιτούμενη αποστασιοποίηση των δύο μέτρων.
Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανόν να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.
Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα πραγματοποιείται δειγματολογικός έλεγχος της θερμοκρασίας του κοινού, καθώς και έλεγχος του safe pass.
Θα διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ