Σε εξέλιξη η δίκη για την υπόθεση της sextape του Βαλμπουενά στη Γαλλία. Ο άσος του Ολυμπιακού είναι «παρών» σε αυτή και μετά το τέλος της αναμένεται να ταξιδέψει με προορισμό τη Φρανκφούρτη για τον αυριανό αγώνα των ερυθρολεύκων με την Αϊντραχτ.
Ωστόσο στην αίθουσα δεν είναι ο Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος κατηγορείται για εκβιασμό του συμπατριώτη του για να μην δώσει στην δημοσιότητα το βίντεο.
Προφανώς όπως και ήταν λογικό η απουσία του Μπενζεμά προκάλεσε αίσθηση με έναν εκ των δικηγόρων του Βαλμπουενά να τονίζει ότι θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη του το δικαστήριο η επιλογή του άσου της Ρεάλ να μην παρευρεθεί.
Από την άλλη πλευρά ένας από τους νομικούς εκπροσώπους του Μπενζεμά υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο εξηγώντας ότι ήταν δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς χθες η Ρεάλ έπαιζε με την Σαχτάρ και την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.
Θυμίζουμε ότι ο Μπενζεμά κατηγορείται ότι λειτούργησε ως μεσάζοντας και πέτυχε μία συμφωνία για να αποτρέψει τη διαρροή του βίντεο έναντι του ποσού των 150.000 ευρώ. Τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι και 5 χρόνια και πρόστιμο 75.000 ευρώ.