Επρεπε να περάσουν σχεδόν τέσσερις μήνες, προκειμένου να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα. Πλέον, ο Ρόναλντ Κούμαν, μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Σέρχιο Αγουέρο για την κορυφή στην επίθεση της ομάδας.
Ο Αργεντινός επιθετικός, κατέγραψε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά στον αγώνα με την Βαλένθια, φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό «19» στην πλάτη του. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιναμό Κιέβου (20/10, 19:45), για την 3η αγωνιστική του Champions League, ο 33χρονος επιθετικός ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο νούμερο και τον λόγο που δεν πήρε το «10» του Λιονέλ Μέσι.
«Είναι ο αριθμός που φορούσα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών στην Ολλανδία και επίσης στην εθνική ομάδα. Ο Λίο είχε το «10» και όταν ο Πικέ και άλλοι άνθρωποι στο κλαμπ μου είπαν να το φορέσω εγώ, είχα ήδη ζητήσει το «19». Αλλωστε το «10» ταιριάζει περισσότερο στον Ανσού Φατί. Επέστρεψε με ενθουσιασμό, είναι νέος και έχει ταλέντο που πρέπει να προσθέσει σε αυτό που έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αγουέρο.