Σίγουρα η ΑΕΛ δεν έκανε και την καλύτερη εμφάνιση της, ειδικά στο Τσίρειο που όλοι ξέρουμε τι δυναμική έχει. Από την άλλη όταν ο αντίπαλος λέει έκανε την καλύτερη του εμφάνιση και εσύ νικάς, αυτό σημαίνει ότι καλό κάνεις. Είναι από τα παιχνίδια που η ομάδα κρατάει την νίκη και προχωράει. Στην ΑΕΛ είχαν πέσει και οι ίδιοι «θύματα» του να παίζεις μπάλα αλλά να μην παίρνεις αυτό που δικαιούσαι.
Οι γαλαζοκίτρινοι μετράνε τα οφέλη της χθεσινής νίκης και βλέπουν παραπέρα. Η ομάδα νίκησε μια άμεση αντίπαλο της για το πρωτάθλημα, χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά ήταν πέρα για πέρα ουσιαστική. Κατάφερε να έχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία, έχοντας ακόμα και παιχνίδι στο χέρι.

Τα…στατιστικά
Σημαντικό το χθεσινό παιχνίδι για τον Νταβόρ Ζτραβκόφσκι καθώς συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την γαλαζοκίτρινη φανέλα, σε όλες τις διοργανώσεις.
**Δεύτερο γκολ για τον Έουλερ με τον Βραζιλιάνο στο επόμενο να κάνει ρεκόρ καριέρας.
**Πρώτη παρουσία στην ενδεκάδα της ΑΕΛ για Μαίντεβατς, την τελευταία φορά που ήταν βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν στις 2/1/2021.
**Ο Κίρε Ριστέφσκι συμπλήρωσε 340 συμμετοχές στην καριέρα του σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Αλβανική Μπίλις με 78, είναι η ομάδα με τις περισσότερες του συμμετοχές.
**Μπρούνο Σάντος και Αντρέ Τεσέιρα είναι οι μοναδικοί παίκτες της ομάδας που δεν έχουν χάσει λεπτό συμμετοχής.

Αριστείδου Μιχαήλ