Το «ΣΥΦΙ ΑΥΛΗΣ» έχει τη δική του… ιστορία! Συχνά πυκνά βλέπουμε στην «Αρένα» κι όχι μόνο, ένα πανό αλλά και κασκόλ που αναγράφεται το «ΣΥΦΙ ΑΥΛΗΣ», που πάντως μόνο… οργανωμένος σύνδεσμος δεν είναι!
Κατ’ ακρίβεια, είναι μία οικογενειακή παρέα. Ναι, οικογενειακή, που απαρτίζεται από πέντε ξαδέλφια! Τον Θεοφάνη, τον Σέργιο, τον Επιφάνιο, τον Νικόδημο και τον… άλλο Θεοφάνη!
Πώς άρχισε λοιπόν αυτή η ωραία ομολογουμένως ιστορία; To 2016, προτού ακόμη ανοίξει τις πύλες της η «Αρένα», ο Θεοφάνης Μεσαρίτης (δεξιά στη φωτό) καλούσε στην οικία του τα υπόλοιπα τέσσερα ξαδέλφια για μπάρμπεκιου και ποτό, προτού αναχωρήσουν για το παιχνίδι!
Σε κάποια στιγμή, ο οικοδεσπότης Θεοφάνης είπε στους υπόλοιπους ότι θα πρέπει να δώσουν ένα όνομα σ’ αυτό που γίνεται και σαν… έψηναν τα σουβλάκια, ο Επιφάνιος έριξε το «ΣΥΦΙ ΑΥΛΗΣ», αφού, όπως είπε τότε, «είμαστε στην… αυλή» Έτσι λοιπόν προέκυψε το «ΣΥΦΙ ΑΥΛΗΣ», από μια παρέα εξάδελφων που είναι… αρρωστάκια με την ΑΕΚ και την ακολουθούν σε κάθε γήπεδο της Κύπρου!
** Στη φωτογραφία από αριστερά: Επιφάνιος, Σέργιος, Θεοφάνης, Νικόδημος και Θεοφάνης, με την… μπύρα (τι άλλο;) στο χέρι. Cheers, παιδιά!

Ανδρέας Βεντούρης