Έπειτα από 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, η Κάλιαρι γεύτηκε τη χαρά της νίκης, κατακτώντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, με το 3-1 επί της Σαμπντόρια.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από σέντρα ο Ζοάο Πέδρο, πήρε την κεφαλιά και με ωραίο τρόπο την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0. Μάλιστα, χρειάστηκε και η επέμβαση του VAR, προκειμένου να μετρήσει το γκολ.
Το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Επειτα χρειάστηκε να φτάσουμε στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης, προκειμένου η Κάλιαρι να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Μάρτιν Κάσερες, βρήκε τον χώρο έξω από την περιοχή, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ και νίκησε τον Αουντέρο, πετυχαίνοντας το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι, μείωσαν τρία λεπτά πριν το φινάλε σε 2-1 με το γκολ του Θόρσμπι αλλά η Κάλιαρι απάντησε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζοάο Πέδρο. Το 3-1 ήταν και το τελικό σκορ μεταξύ των δύο ομάδων, με την Κάλιαρι να «σκαρφαλώνει» στην 17 θέση της βαθμολογίας, με 6 βαθμούς και να «πιάνει» την Σαμπντόρια, έπειτα από το τέλος 8 αγωνιστικών στη Serie A.

Κάλιαρι (3-5-2): Κράνιο, Κάσερες, Γκοντίν (58’ Κεπιτέλι), Καρμπόνι, Λυκογιάννης, Μαρίν, Στρόοτμαν, Νάντες, Νταλμπέρτ (11’ Ντεϊόλα), Μπαλντέ (87’ Παβολέτι), Ζοάο Πέδρο
Σαμπντόρια (4-3-3): Αουντέρο, Μπερεζίνσκι (86′ Ντεπάολι), Γιοσίντα, Κόλεϊ, Αουτζέλο (64′ Μούρου), Θόρσμπι, Άσκιλντσεν (64′ Βέρε), Σίλβα, Καντρέβα, Κουαλιαρέλα, Γκαμπιαντίνι (53’ Καπούτο)