Ο Καταλά μπορεί να μην θέλει να μιλήσει για πρωτάθλημα, επιθυμώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αλλά το σίγουρο είναι ένα: πως σε περίπτωση νίκης στο σημερινό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ στην «Αρένα» (17:00, Primetel), η ομάδα του θα ανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας!
Το κίνητρο για την ΑΕΚ είναι ασφαλώς τεράστιο. Θα λέγαμε και διπλό. Διότι αν νικήσει, τότε το όφελός της θα είναι μεγαλύτερο, αφού θα της δοθεί η δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τα όποια αποτελέσματα στα δύο ντέρμπι της Κυριακής σε ΓΣΠ και Τσίρειο (ΟμόνοιαΑπόλλων και ΑΕΛΑνόρθωση)! Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Μαρτίνεθ, Ροσάλες και Γκαρσία.
Στα της ενδεκάδας, δεν υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά σε σχέση με το προ διακοπής παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Τούμπας θα διατηρήσει τη θέση του στο τέρμα, με τους Εγγλέζου και Τάντι στα μπακ, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ «παίζεται» η θέση του παρτενέρ του Τόμοβιτς στο κέντρο της άμυνας μεταξύ Χριστοφόρου, Γκονζάλεθ και Μιλίτσεβιτς.
Μοιάζει απίθανο να σπάσει το δίδυμο Λουΐς Γκουστάβο-Μάμας στη μεσαία γραμμή, ενώ για τις δύο θέσεις των εξτρέμ, επικρατέστεροι είναι οι Ακοράν και Γκιούρτσο. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Τρισκόφσκι και Ντασμπισάιαρ στην επίθεση.
Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που σκοράρει, ο «Τρίσκο» θα καταγράψει νέο ατομικό ρεκόρ με γκολ σε επτά συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Επίσης, με ένα γκολ θα φτάσει τα 90 με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και συνολικά τα 120…

Ανδρέας Βεντούρης