Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο Radio Marca πως ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, τον ρώτησε αν ήθελε στην ομάδα τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως δεν τον πίστεψε στην αρχή, καθώς νόμιζε πως επρόκειτο για αστείο.

Ο Λιονέλ Μέσι γράφει τη δική του ιστορία στην Παρί Σεν Ζερμέν τη φετινή σεζόν, με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να αποκαλύπτει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Marca πως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Παρισιού, Λεονάρντο, τον ρώτησε αν ήθελε ή όχι τον Αργεντινό σταρ.

Ο Λεονάρντο με πήρε τηλέφωνο για να μου πει: “Υπάρχει πιθανότητα να υπογράψω τον Μέσι, σου αρέσει ή δεν σου αρέσει; “. Το καλό ήταν ότι με πήρε ο Λεονάρντο να με ρωτήσει (γέλια). Σκέφτηκα ότι ήταν αστείο. Μου είπε: “Υπάρχει πιθανότητα να έρθει ο Λίο τι νομίζεις; Ναι ή όχι? Να το ψάξω;” (γέλια). Κάθε βράδυ ο Λεονάρντο με έπαιρνε τηλέφωνο για να μου εξηγήσει πώς ήταν η κατάσταση”.

Την ίδια στιγμή ο Αργεντινός κόουτς αναφέρθηκε και στο μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί, τονίζοντας για ακόμα μία φορά πως ο σύλλογος του Παρισιού θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει στην ομάδα τον Γάλλο σταρ.

“Ο Εμπαπέ θα πάρει την απόφαση που πρέπει να πάρει και ο σύλλογος θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κρατήσει τον Κιλιάν, επειδή μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, 22 ετών και με μεγάλες δυνατότητες. Ποιος μπορεί να σκεφτεί ότι δεν θέλει να συνεχίσει εδώ για πολλά ακόμη χρόνια; Ο σύλλογος θα προσπαθήσει να τον πείσει και να τον παρασύρει στο να συνεχίσει εδώ”