Μονόδρομο αποτελεί για την Εθνική Ελλάδας η νίκη σήμερα στη Γεωργία, ώστε να διατηρηθεί ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Η Γεωργία είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Μετά το «τρίποντο» επί της Σουηδίας στο ΟΑΚΑ, η «γαλανόλευκη» μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης και θέλει οπωσδήποτε ανάλογο αποτέλεσμα σήμερα, για να διατηρήσει ζωντανές της ελπίδες της.
Για αυτό το λόγο ο Τζον Φαν’τ Σιπ ζήτησε από τους διεθνείς απόλυτη συγκέντρωση, ώστε να μπορέσουν να φύγουν με το επιθυμητό αποτέλεσμα από το «Batumi Stadium».
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 3-4-1-2. Τερματοφύλακας θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, τριάδα στο κέντρο της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος και Τζαβέλλας.
Δεξί φουλ μπακ ο Ανδρούτσος, αριστερό ο Τσιμίκας και στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Μπουχαλάκης και Σιώπης. Ο Τάσος Μπακασέτας θα έχει ελεύθερο ρόλο και το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελείται από τους Μασούρα και Παυλίδη ή Δουβίκα.
Από την πλευρά τους, οι Γεωργιανοί θα παίξουν με τους Λόρια, Τσαμπράτζε, Κάσια, Λοχοσβίλια, Γκιορμπελίτζε, Αμπουριάνια, Κανκάβα, Μανουσασβίλι, Τσιτσταΐσβιλι, Νταβιτάσβλι και Ζάρια.
Διαιτητής
Η UEFA όρισε τον Λιθουανό, Ντονάτας Ρούμσας, ο οποίος είναι διαιτητής επιπέδου ομίλων Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Αλεκσάντρ Ράντιους και Ντόβιντας Σουζιεντέλις, τέταρτος ο Ρομπέρτας Σμίτας. Στο VAR οι Ολλανδοί, Γιόχεμ Κάμφις και Ζόι Κόου.