Το συμβόλαιο του Ιβάν Τρισκόφσκι ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2022, όμως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να περιμένει μέχρι τότε, αλλά ούτε και τον Ιανουάριο (όταν δηλαδή θα δικαιούται βάσει κανονισμών να συζητήσει με άλλη ομάδα) για να αρχίσει τις επαφές μαζί του για την ανανέωσή του.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως άμεσα θα αρχίσει η διαδικασία προς αυτό τον σκοπό. Η απόφαση είναι ειλημμένη και το επόμενο διάστημα, ο «Τρίσκο» θα κληθεί από τον Τσάβι Ρόκα και τη διοίκηση να μιλήσουν για το νέο του συμβόλαιο. Η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να μην τραβήξει πολύ χρονικά το όλο θέμα και να προκύψει αίσια κατάληξη αν όχι μέσα στον Οκτώβριο, το αργότερο μέσα στον Νοέμβριο!
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν επίσης πως θα προταθεί στον Τρισκόφσκι συμβόλαιο διετούς διάρκειας!  Θέληση υπάρχει ασφαλώς κι από τις δύο πλευρές για συνέχιση της συνεργασίας τους. Αν όλα πάνε καλά, τότε ο 34χρονος επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, στην οποία βρίσκεται από τον Ιανουάριο του 2016, έχοντας πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις και καταγράψει τις κορυφαίες επιδόσεις της καριέρας του!

Ανδρέας Βεντούρης