Ο Λουίς Σουάρες έδωσε εξηγήσεις για τη χειρονομία… τηλεφώνου που έκανε στο γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που συνδυάστηκε άμεσα με μήνυμα στον Ρόναλντ Κούμαν.

 


Ο Λουίς Σουάρες ήταν ένας από τους “δήμιους” της Μπαρτσελόνα στο μεγάλο παιχνίδι με την Ατλέτικο, και πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε με χειρονομία… τηλεφώνου, η οποία αμέσως συνδυάστηκε με τον Ρόναλντ Κούμαν και την κλήση που είχε κάνει στον Ουρουγουανό το καλοκαίρι του 2020, για να του πει ότι θα τον αφήσει να φύγει από τους Καταλανούς.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον επιθετικό της Ατλέτικο στα μικρόφωνα του Movistar, να δίνει εξηγήσεις γι’ αυτήν τη χειρονομία: “Ήταν για τον κόσμο που γνωρίζει ότι έχω το ίδιο νούμερο και ότι ακόμα χρησιμοποιώ το τηλέφωνο. Δεν ήταν για τον Κούμαν. Έλεγα στα αστεία στα παιδιά μου ότι θα το κάνω”.

Όσο για τη συγγνώμη που ζήτησε από τους “μπλαουγκράνα” κατά τον πανηγυρισμό του, ανέφερε: “Το ήξερα ήδη πως άμα σκοράρω θα ζητήσω συγγνώμη. Λόγω σεβασμού, λόγω αφοσίωσης, λόγω της περιόδου που περνούν οι πρώην συμπαίκτες μου”.