Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην βρίσκεται στην αρχική εντεκάδα, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην πολύ καλή Έβερτον στο Ολντ Τράφορντ, με το 1-1 να χαροποιεί μόνο τους φιλοξενούμενους. Σκόρερ για τους «κόκκινους διαβόλους» ο Μαρσιάλ ενώ ο Τάουνσεντ ισοφάρισε για τα «ζαχαρωτά» του Ράφα Μπενίτεθ.
Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αρχική της σύνθεση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Έβερτον που δεν επηρεάστηκε από τις απουσίες τον Ριτσάρλισον και Κάλβερτ-Λιούιν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με τον Μαρσιάλ να αστοχεί στην κεφαλιά που επιχείρησε στο 4ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν πίσω και προσπάθησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όμως η κεφαλιά του Ροντόν και το σουτ του Γκρέι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ντε Χέα.
Στα τελευταία λεπτά τα «ζαχαρωτά» προσπάθησαν και πάλι να βρουν κάποιο γκολ όμως ήταν η σειρά της Γιουνάιτεντ να δείξει την ποιότητά της. Στο 43΄ και έπειτα από πολύ όμορφη αλλαγή της μπάλας, ο Φερνάντες μοίρασε στα αριστερά για τον Μαρσιάλ και ο Γάλλος με έναν κεραυνό, νίκησε τον Πίκφορντ και έκανε το 1-0, στέλνοντας την ομάδα του με άλλο αέρα στα αποδυτήρια.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Έβερτον να πιέζει ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και τη Γιουνάιτεντ να προβληματίζει με την εικόνα της. Βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να απειλήσει τα «ζαχαρωτά», ο Σόλσκιερ πέρασε στο 58΄τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι, με τον Πορτογάλο να πραγματοποιεί την 200η εμφάνισή του με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».
Η γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο όμως η Έβερτον ήταν αυτή που βρήκε το γκολ. Στο 64΄, ένα άσχημα εκτελεσμένο κόρνερ από τον Φερνάντες έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να τρέξει στην αντεπίθεση, με τους Γκρέι και Ντουκουρέ να αλλάζουν όμορφα την μπάλα και τον Τάουνσεντ να πλασάρει εύστοχα για το 1-1. Μάλιστα ο Άγγλος εξτρέμ πανηγύρισε με τον χαρακτηριστικό τρόπο του Κριστιάνο Ρονάλντο με αποτέλεσμα να δεχτεί το γιουχάισμα των οπαδών της Γιουνάιτεντ. Το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τέλος και οι «κόκκινοι» μένουν για δεύτερο σερί ματς δίχως νίκη εντός έδρας μετά την ήττα από την Άστον Βίλα.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ