Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στον τελικό του Ostrava Open αλλά και στους στόχους που έχει θέσει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιεί μία ονειρική εβδομάδα στα κορτ του Ostrava Open, έχοντας φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ανέτ Κόνταβέιτ.
Με δηλώσεις της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι και τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να βρεθεί στο Νο. 10 της παγκόσμιας κατάταξης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:
«Το WTA Finals είναι ένας στόχος που δεν μπορώ να κρύψω. Επίσης θέλω να τελειώσω τη σεζόν στο Top 10. Προσπαθώ να διατηρήσω τη φυσική μου κατάσταση σε υψηλό επίπεδο σε όλη τη σεζόν. Δεν είναι μόνο η φυσική κατάσταση, πρέπει και πνευματικά να είσαι συγκεντρωμένος όλη τη χρονιά, γιατί η δική μας σεζόν είναι μεγάλη.
Είχα κάποιες κακές στιγμές αυτή τη χρονιά, αλλά επέστρεψα και δεν άφησα να με επηρεάσει η ήττα στα ημιτελικά του US Open. Μάλιστα πήγα καλύτερα μετά το Roland Garros και παίζω εξαιρετικό τένις».
Σίγουρα ένας τίτλος θα είναι κάτι ιδανικό, αλλά έχω ήδη μια πολύ θετική εβδομάδα, δεν θα αγχωθώ πως πρέπει να κερδίσω οπωσδήποτε επειδή είμαι στον τελικό. Είμαι σίγουρη ότι θα έχω τις ευκαιρίες μου και σκοπεύω να απολαύσω τη συμμετοχή μου στον τελικό αύριο».