Απόλυτη αυτοσυγκέντρωση ζητά από τους παίκτες του στο παιχνίδι με την Πάφο ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει να εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένη η ομάδα του για να κερδίσει μία δυνατή αντίπαλο που βάζει δύσκολα στους «πράσινους» τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που έχει δείξει ο Νορβηγός τεχνικός, και πέρυσι και φέτος, είναι πως θέλει να παρουσιάζει μία φρέσκια ομάδα στο γήπεδο, γι’ αυτό και κάνει αρκετές αλλαγές όταν υπάρχουν και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Και μετά την Πάφο ακολουθεί η Καραμπάχ για το Κόνφερενς Λιγκ. Έτσι δεν είναι εύκολο να προβλέψει κανείς την 11άδα του Μπεργκ απόψε. Αυτό που έχει δείξει ως τώρα, πάντως, ο Νορβηγός τεχνικός είναι πως προτιμά την «καλή» 11άδα στο πρωτάθλημα και όχι στην Ευρώπη, όπως έκανε πέρυσι.

Κάποια πράγματα, βέβαια, είναι ακλόνητα στην 11άδα. Όπως η παρουσία του Φαμπιάνο στο τέρμα. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται δύο εκ των Χούμποτσαν, Λανγκ και Παναγιώτου, με τον Σεχού ή τον Ψάλτη δεξιά και τον Λέζιακς αριστερά. Είναι πιθανό ο Σεχού να μην αγωνιστεί στην άμυνα για να καλύψει το κενό του Ζόρντι Γκόμεθ στη μεσαία γραμμή.

Εκεί όπου πέντε παίκτες διεκδικούν επίσης θέση: Τζιωνής, Λοΐζου, Ζαχαρίου, Ατιέμγουεν και Παπουλής. Στην κορυφή της επίθεση θα βρίσκεται ο Τσέποβιτς ή ο Κακουλλής.

Ειρήνη Σπυροπούλου