Αν κάποιος έλεγε στους φίλους του Απόλλωνα, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την Ζϊλινα, ότι μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα θα ήταν πρώτος και αλάνθαστος μάλλον θα τον κοιτούσε στραβά! Και όμως οι κυανόλευκοι γύρισαν το κουμπί στο on και κάνουν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα τρελαίνοντας και τους οπαδούς της ομάδας τους.

Έχουν εκμεταλλευτεί στο ακέραιο το πρόγραμμα της ομάδας που τους ήθελε να παίζουν πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στο Τσίρειο, και θέλουν μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, να κάνουν και μια πέμπτη με την ΑΕΚ την Παρασκευή. Το επίτευγμα της ομάδας του κυρίου Τσόρνιγκερ μεγαλώνει αν αναλογιστούμε ότι τα δύο παιχνίδια ήταν με ομάδες που διεκδικούν διάκριση στο πρωτάθλημα, με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ.

Πλέον στην ομάδα βλέπουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ εκεί που η ομάδα θέλει να κλείσει με νίκη τα πέντε παιχνίδια που θα δώσει στο Τσίρειο. Οι κυανόλευκοι έχουν πετύχει οκτώ γκολ με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, με τον Ιωάννη Πίττα να έχει πετύχει τρία, τον Ζράντι δύο και τους Ίλιεφ και Γιάνγκα από ένα. Υπάρχει και ένα αυτογκόλ από τον Λούκας Σόουζα.