Ξεκαθαρίζει το πλάνο του Σωφρόνη Αυγουστή για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ αυτή τη Δευτέρα. Ένα παιχνίδι… τελικός για το ΑΠΟΕΛ που δεν μπορεί να έχει άλλες βαθμολογικές απώλειες μετά το μηδέν στα τρία στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί το ματς με τη νεοφώτιστη ομάδα της Κερύνειας να θεωρείται βατό, ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» φτάνουν υπό πίεση σ’ αυτό μετά το αποτυχημένο τους ξεκίνημα, το χειρότερο από καταβολής πρωταθλήματος.

Η νίκη-πρόκριση επί της Νέας Σαλαμίνας στο Κύπελλο έδωσε ηρεμία στην ομάδα που πλέον καλείται να δείξει αντίδραση και στο πρωτάθλημα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή σκέφτεται να παρατάξει την ίδια 11άδα με το ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Αν υπάρξουν διαφοροποιήσεις, Οκριασβίλι και Νταουσβίλι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα παίξουν ξανά με 3-5-2. Ο Σκουφέτ θα παραμείνει στο τέρμα. Καρώ, Σάβιτς και Πολυκάρπου ή Λουντέμο θα συνθέσυν την τριάδα της άμυνας. Δίπλα στον Λούκας Σόουζα θα βρεθεί ο Νταουσβίλι σε περίπτωση που οπισθοχωρήσει στην άμυνα ο Λουντέμο. Οκριασβίλι και Ντανίλο διεκδικούν τη θέση πίσω από τους επιθετικούς, Νατέλ και Μάγκλιτσα, με τους Θεοδώρου και Σαμπάλα στα δύο άκρα.

Ειρήνη Σπυροπούλου