Δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς στον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στην ΑΕΚ περίμεναν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, από τη στιγμή που το πρόβλημα είναι στο γόνατο (και σε μία τέτοια περίπτωση είναι πάντα καλό να περιμένεις…), ωστόσο όπως έχουμε πληροφορηθεί, δεν είναι σοβαρό το πρόβλημά του.

Δεν τίθεται θέμα φυσικά να προλάβει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Μιλίτσεβιτς ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν επίσης οι Γκονζάλεθ, Τιάγκο, Γκαρσία και Μαρτίνεθ.

Αναλύσαμε χθες λεπτομερώς την κατάσταση του καθενός ξεχωριστά κι άπαντες αναμένεται να επιστρέψουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Απ’ εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι ο Νταβίντ Καταλά θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την ενδεκάδα που επέλεξε στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Κύπρος Χριστοφόρου θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Τόμοβιτς, ενώ είναι πιθανόν να ξεκινήσει ο Τάντι αντί του Ροσάλες, που δεν έκανε καλό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Λευκωσίας.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται επίσης η επάνοδος του Ραφαήλ Μάμα αντί του Ναούμ. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα για αλλαγή και στα άκρα της επίθεσης, με τους Εσπινόσα και Γκιούρτσο να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα…

Στο μεταξύ, αύριο Πέμπτη στις 12:00, ο Νταβίντ Καταλά θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην «Αρένα», ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ανδρέας Βεντούρης