Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Άγγελος Ευθυμίου μίλησε στο balla.com.cy για το επιτυχημένο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας και για την προοπτική της ομάδας στο Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας.

Αρχικά, μίλησε μας για τη νίκη της Καρμιώτισσας κόντρα στην Αναγέννηση, στο πρώτο ματς που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας: «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Την Τρίτη έκανα την πρώτη προπόνηση και την Παρασκευή ήταν ο αγώνας. Δεν είχαμε όσο χρόνο θέλαμε για να περάσουμε τη φιλοσοφία μας. Είναι μια νίκη καθαρά των παικτών. Εμείς βοηθήσαμε μόνο στο να περάσουμε κάποια πράγματα που θέλαμε».

Ποια είναι η προοπτική της ομάδας; «Υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Ίσως μέχρι την 1η Οκτωβρίου να ενισχυθούμε, αν βρούμε κάτι καλό. Κυρίως ψάχνουμε για ένα μέσο. Ο στόχος είναι η άνοδος. Υπάρχουν το ρόστερ για να διεκδικήσουμε άνοδο και το πρωτάθλημα».

Για το πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο καθένας μπορεί να πάρει βαθμούς σε οποιαδήποτε έδρα».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με την ΕΝΠ: «Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Έχουμε στόχο τη νίκη. Η ΕΝΠ είναι μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Έχουν 7 βαθμούς και μηδέν παθητικό και αυτό τα λέει όλα. Θα προετοιμαστούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Ανδρέας Ανδρέου