Έντονος ο Ντούσαν Κέρκεζ στη διάσκεψη τύπου για τις φάσεις που έδειξε η τηλεόραση, έξαλλος κατά της διαιτησίας και την κόκκινη του Κεραυνού.
«Κανονικά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Δεν ξέρω αν πρέπει να δώσω όμως. Έπρεπε εμείς να κερδίσουμε, αυτό νιώθω. Είναι κίτρινη στον Κεραυνό και όχι κόκκινη. Και η φάση του Τσάβες, είδαμε στα στιγμιότυπα ότι ήταν εντός περιοχής. Μεν με περιπαίζεται. Μπορούσα να πω για τον Χαμάς και την κόκκινη που έπρεπε να δεχθεί για το φάουλ πάνω στον Μεντόγεβιτς. Και μετά ακούμε να κλαίει για τη διαιτησία ο Φανούριος. Κλαίει, κλαίει, κλαίει… Τι έγινε σήμερα; Γιατί η τηλεοπτική πλατφόρμα δεν τα βάζει σωστά».
«Μετά από αυτό, βλέπω όμως θα είμαστε μέχρι το τέλος εκεί. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Θα είμαστε καλύτεροι, κάθε παιχνίδι. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ και μας στήριξε ως το τέλος. Εγώ το πίστευα, ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Για μένα, αλήθεια δεν θα μιλούσα για διαιτησία. Όταν είδα όμως τα στιγμιότυπα… Είμαστε στην Κύπρο, που έχουμε τη 15η θέση στην Ευρώπη. Δεν ξέρω γιατί έδωσε κόκκινη στον Κεραυνό. Κανένας δεν είπε για τον Μεντόγεβιτς. Δεν μπορώ να λέω, οκ, τέλειωσε και κέρδισε και ήταν καλύτερος ο Απόλλωνας. Δεν ήταν καλύτερος».
Καταληκτικά σημείωσε: «Εγώ δεν φοβούμαι τίποτε για την ομάδα. Όπως βλέπω κάποιες ομάδες να παίζουν, θα πάμε μέχρι το τέλος. Έχουμε ποιότητα ως ομάδα και δεν ξέρω γιατί κάποιοι δεν πιστεύουν σε αυτή την ομάδα. Δε μπορείς να κερδίσεις κάθε παιχνίδι 3-4 μηδέν».