Σε πορεία αντίστροφης μέτρησης μπήκαν για τα καλά στην Ομόνοια ενόψει και της αναμέτρησης με την Πάφο και ο στόχος είναι ξεκάθαρος… να κολλήσουν δεύτερη σερί νίκη.
Έμεινε μια προπόνηση για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία και γνωρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Μπέργκ, θεωρούμε δεδομένο ότι δεν θα την περιμένει για να βγάλει το πλάνο του.
Σίγουρα θα έχει στο μυαλό του τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του και με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα η μία από τις δύο θέσεις στην μεσαία γραμμή αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό.
Από την στιγμή που ο Γκόμεθ είναι τιμωρημένος και οι Κούσουλος και Ντίσκερουντ τραυματίες, οι επιλογές που απομένουν είναι δύο.
Η πρώτη είναι να παίξει ο Σέχου στο πλευρό του Μπασιρού και να πάρει φανέλα βασικού και ο Ψάλτης για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.
Η δεύτερη είναι να πάρει φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους.
Από την μια η εμπειρία του Σέχου ο οποίος όμως δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο και από την άλλη ο ενθουσιασμός τους επίσης ικανού Χάμπου Χαραλάμπους τον οποίο εμπιστεύεται ο Μπεργκ και αναφέρθηκε σε αυτόν αρκετές φορές σε δηλώσεις του. Πέρσι του έδωσε την ευκαιρία σε δύο ματς πρωταθλήματος και στα δύο βασικός και σε ένα ματς Κυπέλλου επίσης βασικός.