Καυστικό πρωτοσέλιδο της Marca για Κούμαν και Μπαρτσελόνα: «Ούτε τίκι, ούτε τάκι»

Η Marca καυτηρίασε τη νέα ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ πικάροντας τον Ρόναλντ Κούμαν και το σαρδάμ που είχε κάνει αναφέροντας πως δεν μπορεί να παίξει… τίκι τάκι.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να βρίσκεται σε φάση… καθίζησης. Οι Καταλανοί έμειναν ισόπαλοι 0-0 με την Κάντιθ εκτός έδρας και ο Ρόναλντ Κούμαν εξακολουθεί να είναι σε δύσκολη θέση εξαιτίας των τελευταίων αποτελεσμάτων. Ο ισπανικός Τύπος δεν έχασε την ευκαιρία να πικάρει τον Ολλανδό προπονητή.

Συγκεκριμένα, η Marca έχει στο πρωτοσέλιδό της τον απογοητευμένο Κοουτίνιο, ενώ συνοδεύεται με τη φράση “Ούτε τίκι, ούτε τάκι”. Η ισπανική εφημερίδα αναφέρεται στο μεγαλοπρεπές σαρδάμ του Ολλανδού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Γρανάδα.

 


 

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business