Πιο ξεκούραστη, από ότι ήταν την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στον Εθνικό, θα είναι η Ανόρθωση στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο Τσίρειο.
Τέσσερεις ημέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας, ήταν περισσότερες, από όσες προηγήθηκαν μετά το παιχνίδι με την Παρτιζάν. Η αλήθεια είναι ότι μία οι Εθνικές με τη διακοπή, μία οι τραυματισμοί και μία οι συνεχόμενες υψηλές εντάσεις, έχουν παίξει το δικό τους ρόλο στα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης της ομάδας.
Το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι ιδιαίτερο. Έχει τη δική του βαρύτητα, γνωρίζοντας πως η ερχόμενη βδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη. Και αυτό διότι η Ανόρθωση έχει να κάνει και ταξίδι στο Βέλγιο για το παιχνίδι με τη Γάνδη, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Και έπειτα οι… μισοί παίκτες θα φύγουν για τις Εθνικές, πάλι.

Ήδη ο Τιμούρ Κετσπάγια ετοιμάζει αλλαγές, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο… βιονικός Αρτυματάς, δύσκολα θα «ξεκολλήσει» από τη θέση του, αν και οι Μπουσουλάτζιτς και Νινούα διεκδικούν με αξιώσεις μία θέση στην 11άδα. Τους δοκίμασε και τους δύο στις τελευταίες προπονήσεις.
Βέβαια, η παρουσία του Χουσμπάουερ, τακτικά, είναι αυτή που θέλει ο Γεωργιανός τεχνικός, γι’ αυτό και… δεν αλλάζει το δίδυμο. Βλέποντας όμως τα παιχνίδια που ακολουθούν, υπάρχει αυτή η σκέψη. Μπορεί να αλλάξει και τους δύο, μπορεί και… κανένα.
Και μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η δυνατότητα οπισθοχώρησης του Πόποβιτς δίπλα στον Αρτυματά, για να έχουμε την τριπλέτα των Ντέλετιτς, Ουάρντα, Λάζαρου πίσω από τον φορ…

Κύπρος Εγγλέζος