Το γεγονός ότι η παρουσία του Μίκελ Γκονζάλεθ στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη, αναγκάζει τον Νταβίντ Καταλά να σκέφτεται ήδη τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας κι αυτός φυσικά είναι… έτοιμος.
Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νέναντ Τόμοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Πάφο κι έπαιξε βασικός στο κύπελλο με την Αλκή, αναμένεται ότι θα πάρει για πρώτη φορά θέση στο αρχικό σχήμα σε αγώνα πρωταθλήματος.
Ο Γκονζάλεθ θεωρείται δύσκολο να προλάβει και σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Όπως γράψαμε χθες, ο Ισπανός αμυντικός έχει εκ νέου ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα φανεί μέσα στο Σαββατοκύριακο εάν θα προλάβει, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του.
Δεδομένη είναι η απουσία των τραυματιών Άνχελ Γκαρσία, Ρούμπεν Μαρτίνεθ και Τιάγκο. Απ’ εκεί και πέρα, ο Εσπινόσα προπονείται μεν κανονικά, αλλά ακόμη χρειάζεται λίγο χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.
Το πρόγραμμα στην ΑΕΚ δεν περιλάμβανε σήμερα προπόνηση, καθώς δόθηκε ρεπό από τον Νταβίντ Καταλά, ο οποίος, το μεσημέρι του Σαββάτου (12:00) θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ανδρέας Βεντούρης