Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ: «Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα παλέψουμε με τον… Μάρκο»
ΑΕΛ

ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ: «Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα παλέψουμε με τον… Μάρκο»

Ο Στέφαν Τσέποβιτς παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο UNICARS MVP της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο επιθετικός της ΑΕΛ έδωσε παράλληλα μικρή συνέντευξη:
Συγχαρητήρια για το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen!
«Σας ευχαριστώ για την βράβευση, είναι πολύ ωραία όταν λαμβάνεις τέτοια βραβεία και παρόλο που είναι ένα ατομικό βραβείο θεωρώ ότι το λαμβάνω εκ μέρους όλης της ομάδας. Είναι η δουλειά των συμπαικτών μου στο γήπεδο και της προπονητικής ομάδας και χωρίς αυτούς δεν θα το λάμβανα. Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλα για όλους μας όμως το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά σαν ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας.»
Πως βρήκες μέχρι στιγμή την Κύπρο και το Πρωτάθλημα μας;
«Η Κύπρος είναι πολύ όμορφη και τη θυμόμουν λίγο από τον καιρό που ήμουν παιδί εδώ όταν έπαιζε ο πατέρας μου. Το απολαμβάνω εδώ. Όσο αφορά το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με ισάξιες ομάδας και πιστεύω ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο δύσκολα και αμφίρροπα και οι φίλαθλοι θα το απολαύσουν.»
Μίλησες με τον αδελφό σου πριν έρθεις; Θα παίξετε ιδιαίτερα παιχνίδια ως αντίπαλοι.
«Παρακολουθούσα τον αδελφό μου και το πρωτάθλημα έτσι και αλλιώς από πέρσι, μίλησα μαζί του όπως και με τον Μεντόγεβιτς τον οποίο γνωρίζω σχεδόν 20 χρόνια και μου είπαν τα καλύτερα. Όσο αφορά για το παιχνίδι μεταξύ μας ασφαλώς θα είναι ιδιαίτερο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα παλέψουμε ο κάθε ένας για την ομάδα του. Θα είναι η πρώτη μας φορά ως αντίπαλοι αφού έχουμε υπάρξει μόνο συμπαίκτες σε Παρτιζάν και Βιντεοτόν κερδίζοντας μάλιστα και τις δύο φορές το πρωτάθλημα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ