Όταν άρχισε η σεζόν και δη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και στα πρώτα δύο του πρωταθλήματος ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ χρησιμοποιούσε τον Πίττα στην επίθεση του Απόλλωνα και είχε λόγο τότε. Αφενός ο Πίττας ανταποκρινόταν και αφετέρου δεν υπήρχαν οι επιλογές για την γραμμή κρούσης.
Ο Γιάνκα ήταν ανέτοιμος και πέρασε και Κορωνοϊό, ο Ίντζια ήθελε χρόνο να βρει τα πατήματα του, ο Στορ ουσιαστικά ήρθε μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, άρα έμενε μόνο ο Πίττας για να πλαισιώνει τον Νταμπό.
Πλέον τα πράγματα άλλαξαν. Από την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ο Πίττας μεταφέρθηκε πιο πίσω στην φυσική του ουσιαστικά θέση και δύο καθαροί επιθετικοί έπαιξαν μπροστά. Αναφερόμαστε στους Νταμπό και Γιάνκα.
Μέσα από το ματς του Κυπέλλου με την Ολυμπιάδα έδειξαν και οι άλλοι δύο πανέτοιμοι και είναι σε θέση να διεκδικήσουν θέση στην 11άδα παρά το νεαρό της ηλικίας τους.
Ο Στορ έβαλε γκολ και ήταν πολύ καλός. Εξάλλου αποκτήθηκε για να παίζει βασικός.
Ο Ίντζια σκόραρε και αυτός και έστειλε το μήνυμα ότι αποτελεί μια πολύ καλή επιθετική επιλογή στα χέρια του προπονητή.
Πλέον η τεχνική ηγεσία έχει τέσσερις καθαρούς επιθετικούς στα χέρια της συν τον Πίττα που έδειξε ότι αν χρειαστεί μπορεί να παίξει με επιτυχία.

Χρίστος Χρίστου