Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μένει εκτός συζήτησης οι ευθύνες των ποδοσφαιριστών για τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ΑΕΚ. Σε καμία! Προφανώς δεν (πρέπει να) μπαίνουν όλοι στο ίδιο καζάνι, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί που με την απόδοσή τους και την αγωνιστική τους συμπεριφορά εδώ και όχι μικρό χρονικό διάστημα, που ασφαλώς προκαλούν απογοήτευση και προβληματισμό.
Οι πληροφορίες μας, οι οποίες δεν επιδέχονται καμίας απολύτως αμφισβήτησης, αναφέρουν ότι τις προηγούμενες μέρες, ο Εύμαιος Ευθυμιάδης που εκπροσωπούσε τη διοίκηση μαζί με τον Τσάβι Ρόκα, μίλησαν σε πολύ έντονο ύφος στους παίκτες στα αποδυτήρια, κυρίως ο πρώτος, για την εικόνα και την συμπεριφορά τους στο γήπεδο.
«Έχετε κι εσείς ευθύνη που αποχώρησε ο Καταλά. Πρέπει να σοβαρευτείτε. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Περιμένουμε περισσότερα από εσάς στη συνέχεια», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Εύμαιου και μαζί του συμφώνησε ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής, που τους τόνισε από την πλευρά του ότι θα πρέπει να βγάλουν επιτέλους τον καλό τους εαυτό.
Αποδείχθηκε στην Πάφο ότι οι… φωνές δεν έπιασαν τόπο. Μια τρύπα στο νερό. Αρκετοί παρουσίασαν την ίδια νωχελική εικόνα και πλέον η ευθύνη πάει στα χέρια του Νταβίντ Μπαντία για τις απαιτούμενες αλλαγές.

Υ.Γ. Η αλλαγή στο 90+5’ έγινε γιατί ο Νικόλας Εγγλέζου είχε ζητήσει αλλαγή λόγω ενοχλήσεων. Το διευκρινίζουμε διότι είχε προκαλέσει μεγάλη απορία σε όλους μας και είναι σωστό να δώσουμε την εξήγησή της.

Υ.Γ 1. Είναι δυνατόν για δύο μέρες να αποτελεί θέμα στα αποδυτήρια τα… κινητά τηλέφωνα; Είναι δυνατόν;;;;

Ανδρέας Βεντούρης