Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΠΑΟΚ!
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε με επιτυχία το βατό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στα ημιτελικά της άλλης εγχώριας διοργάνωσης, και τώρα έχει μπροστά του ένα δεκαήμερο φωτιά πριν ξεκινήσει να κοιτάει ξανά την Ευρώπη.
Η αρχή γίνεται την Κυριακή (11/2, 20:00), όπου οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ακολουθεί την Τετάρτη (14/2, 19:30) το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας και την επόμενη Κυριακή (18/2, 20:30) η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Την άλλη Πέμπτη (21/2, 19:00), ο ΠΑΟΚ θα έχει τη ρεβάνς με το «τριφύλλι» στη Λεωφόρο, έχοντας μία εβδομάδα με τους τρεις μεγάλους της Αθήνας στο γήπεδό του, για πρώτη φορά στην ιστορία του και μένει να φανεί πώς θα βγάλει αυτό το δεκαήμερο φωτιά.
Σε επίπεδο απουσιών ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει σίγουρα τον Εκόνγκ, ο οποίος συνεχίζει με τη Νιγηρία στο Κόπα Άφρικα, ενώ μένει να διαπιστωθεί η κατάσταση του Βιεϊρίνια που ταλαιπωρήθηκε από κάποιες ενοχλήσεις τον τελευταίο καιρό.