Αυτεπάγγελτη έρευνα άρχισε η Αστυνομία, μετά τις καταγγελίες για απόπειρα βιασμού κατά φροντήστριας στη στέγη ηλικιωμένων στη Λάρνακα, όπου μαζί με τους ηλικιωμένους διαμένουν και ασυνόδευτοι ανήλικοι.

Παράλληλα, η Αστυνομία συνέλαβε 17χρονο, για κακόβουλη ζημιά αναφορικά με τα τελευταία επεισόδια με το συνεργείο του ΡΙΚ που σημειώθηκαν στην στέγη και ο νεαρός θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ώστε να καταχωριστεί υπόθεση σε βάρος του.

Επιπλέον όπως λέχθηκε από την Αστυνομία, μέλη της Δύναμης τα οποία είναι επιφορτισμένα με την ασφάλεια των εργαζομένων και των διαμενόντων στη δομή, διενεργούν συχνούς ελέγχους στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως σε χθεσινή ανακοίνωση τους οι Υπηρεσίας Κοινωνικής Ευημερίας, έδωσαν διευκρινήσεις σε σχέση με τη φιλοξενία των ασυνόδευτων ανηλίκων. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως η μετακίνηση των ανηλίκων σε άλλους χώρους είχε ήδη προγραμματιστεί ,υλοποιείται και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών.